De dienstverlening van Bureau Marjos Leroy bestaat uit het opzetten en het verbeteren van managementsystemen binnen het MKB.

De bedrijfsvoering (managementsysteem) van een bedrijf is eenvoudig uit te breiden met standaard normeringen zoals:

  • ISO9001 – Kwaliteit
  • ISO27001 – Informatie beveiliging
  • ISO27701 - Privacy (AVG)

Daarnaast is Bureau Marjos Leroy reseller van de applicatie ISO2HANDLE.
Deze applicatie ondersteunt de inrichting en het onderhoud van uw managementsysteem en geeft via verschillende dashboards inzicht in de status van uw managementsysteem.

 

Verder biedt Bureau Marjos Leroy ook onderdelen uit het managementsysteem als losse dienst aan:

  • Het beschrijven van uw processen
  • Het opzetten van risicomanagement (risicobewust behandelen)
  • Het uitvoeren van audits, zowel operationele audits als IT audits
  • Het inrichten van SharePoint als tool voor een managementsysteem
  • Het begeleiden van de organisatie bij een certificeringstraject

Wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact op.

 

 

In het huidige digitale tijdperk is informatie overal beschikbaar en wordt langs verschillende wegen getransporteerd. Hierdoor is de informatie vatbaar voor allerlei bedreigingen.

Wat kan procesmanagement voor uw organisatie betekenen?

Elke organisatie heeft processen zoals primaire processen voor het leveren van producten en diensten, ondersteunende processen voor het faciliteren van de primaire processen en besturingsprocessen voor het besturen van de organisatie. Organisaties beschrijven deze processen en soms gebruiken organisatie de vastlegging om de processen te optimaliseren.

Sinds 25 mei 2018 moeten alle bedrijven voldoen aan de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG); ook bekend als General Data Protection Regulation (GDPR).
Elk bedrijf verzamelt in meer of mindere mate persoonsgegevens. Denk bijvoorbeeld aan de personeelsadministratie of de contactgegevens van klanten en leveranciers. 

Wat kan risicomanagement toevoegen aan uw bedrijfsvoering?

Elke organisatie heeft te maken met risico’s en kansen. Door risico’s en kansen proactief te identificeren, te analyseren, te behandelen en te monitoren is risicomanagement expliciet en integraal gewaarborgd in uw organisatie.

In de huidige economie willen organisaties steeds meer klantgericht werken en dus sneller kunnen veranderen. Maar hoe doe je dat?

© 2020 Bureau Marjos Leroy

logo rijssolutions